trečiadienis

Vampyro dienoraštis/The Vampire diaries

 

  Antgamtinės fantastikos, siaubo serialas, paremtas L. J. Smith knygų serija „Vampyro dienoraščiai“. Visas veiksmas pinasi aplink paprastą Mistik Folso merginą - Eleną ir dėl jos meilės kovojančius brolius vampyrus Stefaną ir Deimoną.
   Elena tikra Katerinos kopija, kurią broliai mylėjo daugiau nei prieš 100 metų. Dėl merginų panašumo broliai įsimyli Eleną ir ima konkuruoti tarpusavyje. Kadangi broliai labai skirtingi, Elena negali pasirinkti. Stefanas nuoširdus pataikūnas, bijantis nuskriausti bet kokią gyvą butybę. Deimonas sąvanaudis, visų laikomas blogiuku, tačiau visada besistengiantis apsaugoti Eleną.
  Nemanykite, kad tai paprastas trijų žmonių meilės trikampis, nes serialas kur kas painesnis nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Jame netrūksta veiksmo, siaubo ir jaudulio. Vilkolakiai, raganos, vampyrai ir kitos mistiškos butybės suteikia serialui įskirtinumo. 
  Kolkas yra sukurti 4 sezonai, bet serialas ir toliau kuriamas. Kiekvieną sezoną sudaro apie 22 serijos trunkančios po 45 minutes. 
  „Vampyro dienoraščiai“ - įtraukiantis, nenuobodus serialas, kuris turėtų patikti mistikos gerbėjams. Aktoriai labai talentingi, sukurentys skirtingus ir įdomius veikėjus. Mano nuomone serialas vertas 9/10 balų.
  Sekite mūsų apžvalgas ir toliau...
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą