sekmadienis

Ugnies žiedas/Pasific rim (2013)


Beketas vėl po penkerių metų kviečiamas valdyti jėgerį. Po savo brolio mirties jis paliko šį darbą. Jėgeriai buvo sukurti tam, kad apgintu žemę nuo ateivių, pabaisų Kaidžų. Milžiniško dydžio jėgeriai valdomi dviejų žmonių apgindavo žemę. Sugalvoją naują būda ginti žemę valdžia panaikino jėgerių programą. Tačiau nepasiteisinus naujiems lūkęsčiams jėgerius vėl atnaujino. Grįžęs atgal į darbą po savo brolio mirties Beketas gauna taip naują parnerę. Specialieji garso ir vaizdo efektai suteikia filmui dar didesnio įspūdžio. Fantastikos perpintas filmas patiks veiksmo ir fantastikos gerbėjams. Nenuspėjamas siužeta nustebins ir viską mačiusius fantastikos fanatikus. Filmas patiks taip pat tiems kuriems patiko ,,Transformeriai'' ir ,,Grūdintas plienas".

Amerikietiška siaubo istorija/American horror story


Serialas su įtraukiančiu sužetu kiekviename sezone. Serialas išsiskiria tuo, kad vis naujame sezone nauja istorija, nauji herojai, tik nesakykite, kad jums nepatinka ši idėja, nes tai šį serialą išskiria iš visų kitų banalių kūrinių. Prikaustantis kiekvieno sezono siužetas ir istorija įtrauks jus į mistinį ir kraupų pasaulį. Netrūksta kraujo, žiaurybių ir mirčių. Nepatariu žiūrėti tiems kas linkę į romantika, nes čia jos nėra, vulgarumas užpildo kiekvieną seriją. Kolkas serialas turi 3 sezonus, tačiau vis dar kuriamas toliau.

Vėl pildomas!

Taigi praėjo nemažai laiko, neturėjome laiko atnaujinti blogo, gal net truputėli pasimiršo jis mums. Tačiau dabar bus vėl tas pat kaip ir seniau, naujų filmų ir serialų apžvalgos!!!